Vi udvikler, producerer og markedsfører løsninger til fremstilling og konservering af fødevarer i lille skala - til brug i hjemmet, restauranter eller til undervisning.
Din kurv Luk
Henter din indkøbskurv...
  DKK fra at opnå fri fragt
Total 0,00 DKK
Salg til private, erhverv og institutioner
Ordrer sendes indenfor 1-2 hverdage
30 dages fuld returret
Vilkår, salgs- og leveringsbetingelser samt persondatapolitik

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Dansk Hjemmeproduktion ApS.
 

KUNDEPOLITIK

Hos Dansk Hjemmeproduktion ApS. kan De bestille via Internettet med ro i sjælen.

Deres ordreafgivelse og køb ved Dansk Hjemmeproduktion ApS via Internettet er underlagt dansk Købelovgivning.

Du har som forbruger 14 dage til at meddele Dansk Hjemmeproduktion ApS at du fortryder købet og herefter 14 dage til at sende den retur. Du kan fortryde et et køb, selv om varen er blevet brugt. En vare er kun brugt hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen her i vores udstillingslokale. Hvis varen er brugt, laves der en konkret vurdering af hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En eventuel værdiforringelse vil du som forbruger ikke få tilbage. Det pågældende beløb refunderes. Levnedsmidler kan dog ikke returneres. Du betaler selv for returforsendelsesomkostningerne.

Ved manglende vedligeholdelse og overdreven brug bortfalder reklamationsretten.

Vi bruger kun de oplysninger, vi får fra Dem, til at gøre det muligt for Dem at handle hos Dansk Hjemmeproduktion ApS. og til at ekspedere Deres ordrer.

BEMÆRK! Deres data deles ikke med andre virksomheder, og vi hverken sælger eller låner Deres oplysninger ud. De oplysninger, vi får fra Dem, bliver udelukkende brugt til interne formål og til at holde Dem informeret om nye produkter.
 

DOKUMENTATION OG VEJLEDNING

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Dansk Hjemmeproduktion ApS. Vi er naturligvis behjælpelige, hvis der er yderligere spørgsmål til de enkelte produkter.
 

BESTILLING

Klik på "indkøbskurven" ved de ønskede produkter og gå herefter til "Bestil", hvor De færdiggør Deres bestilling med navn/adresse.
 

ORDREBEKRÆFTELSE

Når vi har modtaget Deres ordre, får De straks besked om Deres ordrenummer og det samlede ordrebeløb. Vi anbefaler, at De udskriver og gemmer denne bekræftelse.

Ved forsendelsen vedlægges en faktura, som skal fremvises ved eventuel ombytning, eller reklamation. Fakturaen er også Deres bevis på Reklamationsretten - hvis uheldet skulle være ude.
 

LEVERING OG TRANSPORT

Levering af varer fra Dansk Hjemmeproduktion ApS sker med post eller fragtmand. Fragtprisen afhænger af gældende posttakster eller fragtrater samt indpakningsomkostninger. Prisen for forsendelse kan ses løbende på hjemmesiden efterhånden som man fylder varer i kurven og vil fremgå af Deres ordrebekræftelse. Ordrer med en forsendelsesvægt på under 100 gram sendes som Quickbrev og ordrer med en forsendelsesvægt over 100 gram sendes som pakkepost medmindre andet er aftalt i forvejen. Hvis De føler Dem usikker omkring forsendelsesomkostninger, er De velkommen til at kontakte os pr. telefon eller e-mail.
 

Dansk Hjemmeproduktion opkræver ikke ekspeditionsgebyr.

OBS: Pakkeforsendelser: Bemærk at Postnord opkræver et gebyr i samme størrelsesorden som det oprindeligt kostede at sende en pakke, hvis pakken returneres på grund af ufuldstændig eller fejl i adressen, kunden nægter modtagelse, pakken ikke er hentet i postbutik eller anden grund. Ved gensendelse af sådanne pakker skal kunden indbetale det relevante beløb for returnering og den nye forsendelsesomkostning inden pakken kan sendes igen.
 

LEVERINGSTID

Normalt indenfor 5 dage. Det er vores ambition altid at have alle varer på lager men hvis en vare er midlertidigt udsolgt, må dog påregnes lidt længere leveringstid, i sådanne tilfælde vil De blive kontaktet. Ved forsendelse med Postnord forudsætter rettidig levering, at Postnord overholder dag-til-dag levering af Quickbreve og pakker. Såfremt der opstår forsinkelser hos Postnord, vil dette tilsvarende forsinke leverancen. Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Postnord målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan tage op til 2 dage. Dansk Hjemmeproduktion ApS kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Postnord.
 

BETALING OG GEBYRER

Hos Dansk Hjemmeproduktion ApS kan De bestille Deres varer online og betale sikkert via:
1) E-fakturering
Til institutioner, skoler o.lign. anvendes e-faktura til betaling efter modtagelse af varerne. Oplys venligst EAN-nr. og kontaktnavn ved bestillingen.

2) Bankoverførsel, forudbetaling:
Forudbetaling ved at overføre beløbet til Spar Nord Reg nr. 9050 Kontonr. 4573787620
IBAN DK9790504573787620
SWIFT SPNODK22
Husk her at opgive navn og ordrenr.
Intet gebyr.
Ordren vil først blive behandlet efter indbetaling på konto.

3) Dankort/Visa Dankort, Visa, Eurocard/mastercard, Maestro, Visa Electron og JCB:
Intet gebyr.


MOMS

Alle priser på Dansk Hjemmeproduktion Aps' danske og svenske hjemmeside er inkl. dansk moms. På den norske side er priserne angivet uden moms.
 

UDSTILLING, LAGER OG EVENTUEL AFHENTNING

Dansk Hjemmeproduktion ApS
Hygildvej 5 – Hygild - DK-7361 Ejstrupholm - Danmark

Åbent efter aftale. Det er muligt at lave aftale mellem 7.00 - 15.00 mandag til torsdag og mellem 7.00 og 12.00 om fredagen, exkl. helligdage. Se venligst kørselsvejledning under "Udstilling".

Kunder er velkommen til at afhente varer selv i stedet for at få dem tilsendt. I så fald kontakt os venligst på 6267 1447 eller info@hjemmeproduktion.dk for at aftale en tid der passer begge parter. Kunder bedes dog inden afhentning bestille via hjemmesiden, angive in notatfeltet at bestillingen afhentes og i så fald hvornår samt betale med dankort eller kreditkort for at lette udskrivning af kvittering og forberedelse af bestillingen. Ved bestilling på hjemmesiden vil der dog automatisk komme forsendelsesomkostninger på men ved betaling med dankort eller kreditkort justeres der til inden der delhæves det korrekte beløb på kortet idet der ikke hæves ved selve bestillingen. Dette sker manuelt ved forsendelse eller udlevering, ikke idet der bestilles via hjemmesiden. Afhentning udenfor tiderne angivet ovenfor kan arrangeres efter aftale.
 

GENERELLE FORBEHOLD

Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer samt afgifts- og prisændringer.
 

REKLAMATIONSRET

Dansk Hjemmeproduktion ApS yder 2 års reklamationsret i henhold til Købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Dansk Hjemmeproduktion ApS inden for rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos Dansk Hjemmeproduktion ApS kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@hjemmeproduktion.dk.

 

ANSVARSBEGRÆNSNING

Et erstatningskrav overfor Dansk Hjemmeproduktion ApS kan ikke overstige fakturabeløbet for det solgte.
Dansk Hjemmeproduktion ApS hæfter ikke for driftstab eller avancetab som følge af forsinkelse af levering eller mangler ved det solgte.
Det er altid op til brugeren at sikre at produktet er velegnet til den påtænkte brug.
For produktansvar gælder de til enhver tid gældende regler i dansk ret.



SIKKERHED VED KØB

Dansk Hjemmeproduktion Aps. benytter en avanceret krypteringsteknologi. Det betyder, at det kun er Dansk Hjemmeproduktion ApS' computer, der kan aflæse informationerne på Deres betalingskort.

Når vore sikkerhedsserver har modtaget informationerne fra Deres betalingskort, bliver de sendt direkte videre til banken i krypteret form, og de vil aldrig blive gemt eller opbevaret hos Dansk Hjemmeproduktion ApS. Webshopsystemet udbydes af Dandomain, der er er en godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.

Betaling med betalingskort sker i overensstemmelse med love og regler for onlinebetaling i Danmark. Når De har gennemført en onlinebetaling, vil De modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail. Den anbefaler vi, at De gemmer. Først ved afsendelse af varer, vil beløbet blive trukket på Deres konto.

Hvis en tredieperson misbruger Deres betalingskort, hæfter De ikke selv for misbruget, medmindre De har overtrådt reglerne for brug af betalingskort.

Ifølge persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger, og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

Venlig hilsen
Dansk Hjemmeproduktion ApS
Palle Ledet Jensen   
Anita Svenningsen (Daglig leder)
CVR-nr. 31875692
Tlf : 62671447
e-mail: info@hjemmeproduktion.dk
www.hjemmeproduktion.dk


_______________________________________

Persondatapolitik - Dansk Hjemmeproduktion ApS

Idet vi behandler personoplysninger, har vi vedtaget denne persondatapolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

1. DATAANSVARLIG OG KONTAKTOPLYSNINGER

Dansk Hjemmeproduktion ApS er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Kontaktoplysninger til Dansk Hjemmeproduktion ApS fremgår nedenfor:

Palle Ledet Jensen

E-mail: info@hjemmeproduktion.dk

Telefon: 6267 1447

2. HVILKE DATA INDSAMLES

Vi anvender data om dig for at gøre vores service bedre og sikre kvalitet i vores produkter og tjenester samt i vores kontakt med dig.

2.1. Automatisk indsamlede data

Vores hjemmeside er baseret på forskellige teknologier med det formål at sikre brugervenlighed og sikkerhed. Disse teknologier kan automatisk opsamle data for at kunne tilbyde den bedst mulige løsning, enten direkte af os eller af en tredjepart på vegne af os. Analyse af klikstrøms data er eksempler herpå.

Alle besøg til en digital løsning medfører, at der sendes oplysninger fra din browser til en server. Det er via analyse af disse data, at vi optimerer de digitale løsninger. Data opsamles via tredjepart på vegne af os. Der kan opsamles data om din computer med henblik på systemadministration. Disse data er statistiske oplysninger om brugernes adfærd i de digitale løsninger. Eksempler på data der opsamles og eventuelt analyseres:

  • dato og tidspunkt for besøg
  • de sider der besøges i løsningen
  • IP-adressen på den besøgende
  • oplysninger om den anvendte browser og computer (type, version, operativsystem m.m.),
  • URL fra henvisningssted (siden, hvorfra den besøgende er kommet til vores løsning).

2.2. Oplysninger du selv afgiver

I tillæg til de oplysninger der opsamles automatisk, behandler vi også data, som brugere aktivt har givet til os.

Eksempler på data som brugere aktivt afgiver er:

  • Kontaktoplysninger ved anmodninger om tilbud
  • Oplysninger du deler med os via sociale medier, herunder Instagram og Facebook
  • Oplysninger sendt på e-mail, herunder jobansøgninger.
  • Tilmelding til informationsblad

3. ANVENDELSE OG OPBEVARING AF INDSAMLEDE DATA

3.1. Formål med indsamling

Nedenstående er eksempler på anvendelse af de indsamlede oplysninger:

  • Sikring af brugervenlighed og sikkerhed
  • Optimering af vores hjemmeside
  • Afgivelse af tilbud
  • Såfremt du har indsendt en job-ansøgning, behandler vi denne med henblik på at vurdere muligheden for en eventuel ansættelse.
  • Annoncering

3.2. Opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Konkret kan oplyses følgende om opbevaringsperioder:

  • For så vidt angår vores kunder beholder vi som udgangspunkt dine kontaktoplysninger og data, indtil 3 år efter kundeforholdets ophør
  • Såfremt du sender os en job-ansøgning, vil vi som udgangspunkt slette den senest 6 måneder efter modtagelsen, med mindre vi vælger at gå videre med en ansættelsesproces og/eller indhenter dit samtykke til at gemme ansøgningen

3.3. Videregivelse af oplysninger

Vi videregiver udelukkende kunders oplysninger til tredjepart i overensstemmelse med, hvad der er anført i denne privatlivspolitik.

Vi kan videregive dine oplysninger, såfremt vi er forpligtet til at videregive eller dele data, for at overholde en retslig forpligtelse. Videregivelse kan også ske efter anvisning fra en domstol eller en anden myndighed, eller for at beskytte varemærker, rettigheder eller ejendom. Dette indebærer udveksling af oplysninger med andre virksomheder og organisationer med henblik på beskyttelse mod svindel.

Vi anvender tjenesteudbydere og databehandlere, der udfører arbejde på vores vegne. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse vil være kontraktligt forpligtet til at behandle alle data strengt fortroligt, og har dermed ikke tilladelse til at anvende data til andet end, hvad der er omfattet af den kontraktuelle forpligtelse overfor os, og vi kontrollerer at vores samarbejdspartnere overholder deres forpligtelser.

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Såfremt vi videregiver dine oplysninger til en tjenesteudbyder eller databehandler udenfor EU, sikrer vi, at vi overholder de krav lovgivningen stiller til sådanne overførsler.

Vores hjemmeside kan linke til andre hjemmesider. Benytter du sådanne link, forlader du vores hjemmeside og er herefter undergivet andre betingelser og persondatapolitikker, som vi ikke er ansvarlige for.

4. COOKIES

Dansk Hjemmeproduktion kan fra tid til anden anvende cookies, som gør det muligt at indsamle relevante oplysninger om sidens brugere til forbedring af siden og dennes indhold. Dette gør sig ligeledes gældende i forhold til tredjepartscookies.

4.1. Hvad er cookies og hvorfor anvendes de?

Cookies er en tekstfil, som gemmes på din computer, smartphone eller lignende når du besøger et websted og har til formål at genkende den, huske dine indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer specifikt til dig. En cookie er en passiv fil og kan ikke indsamle oplysninger på din computer, sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies anvendes af stort set alle websites.

Ved indsamling af oplysninger om antallet af brugere samt trafikken på siden, åbner det muligheder for at få hjemmesiden til at fungere, lette brugen af den og ikke mindst målrette markedsføring til sidens brugere.

Hvis vi placerer cookies, bliver du informeret om anvendelsen og formålet med at indsamle data via cookies. Før vi placerer cookies på dit udstyr, beder vi om dit samtykke. Nødvendige cookies til sikring af funktionalitet og indstillinger kan dog anvendes dog uden dit samtykke.

4.2. Slet eller slå cookies fra i browseren

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles disse oplysninger har du til hver en tid mulighed for at slette dine cookies og fremadrettet undlade at bruge websitet.

Du kan også afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender.

Du skal blot være opmærksom på, at hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig, optræde hyppigere, og din færden på internettet vil gøres unødig besværlig. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Alle browsere tillader, at du sletter dine cookies samlet eller enkeltvis. Hvordan du gør det afhænger af, hvilken browser du anvender. Husk, at bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

5. SIKKERHED

Vi beskytter dine persondata og har interne regler om informationssikkerhed.

Vi har vedtaget interne regler om informationssikkerhed, som indeholder instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine persondata mod at blive tilintetgjort, gå tabt eller blive ændret, mod uautoriseret offentliggørelse, og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.

Vi har fastlagte procedurer for tildeling af adgangsrettigheder til de af vores medarbejdere, der behandler følsomme persondata og data, der afdækker oplysninger om personlige interesser og vaner. Vi kontrollerer deres faktiske adgang gennem logning og tilsyn. For at undgå datatab tager vi løbende back up af vores datasæt.

6. DINE RETTIGHEDER

6.1. Generelt

Hvis du ønsker at få adgang til dine data, få dem rettet eller slettet, eller gøre indsigelse mod vores databehandling, undersøger vi om det er muligt og giver dig svar på din henvendelse så hurtigt som muligt og senest en måned efter vi har modtaget din henvendelse.

6.2. Du har ret til at få adgang til dine persondata

Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata, og hvem, der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver data i Danmark og i udlandet.

Hvis du anmoder om det, kan vi give dig adgang til de data, vi behandler om dig. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst under punkt 1.

6.3. Du har ret til at få unøjagtige persondata rettet eller slettet.

Hvis du mener, at de persondata, vi behandler om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til os og oplyse os om, hvori unøjagtighederne består, og hvordan de kan rettes.

I nogle tilfælde vil vi have en forpligtelse til at slette dine persondata. Det gælder fx, hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage. Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage ved at henvende dig til os. Brug kontaktoplysningerne ovenfor under punkt 1, hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage.

Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.

Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

6.4. Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata.

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata. Du kan også gøre indsigelse mod vores videregivelse af dine data til markedsføringsformål. Du kan bruge kontaktoplysningerne øverst under punkt 1 til at sende en indsigelse. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af dine persondata.

6.5. Du har i visse tilfælde ret til at få dine data udleveret

Du har ret til at modtage de persondata, du har stillet til rådighed for os, og dem, vi har indhentet om dig hos andre aktører på baggrund af dit samtykke. Hvis vi behandler data om dig som led i en kontrakt, hvor du er part, kan du også få tilsendt dine data. Du har også ret til at overføre disse persondata til en anden tjenesteudbyder.

Hvis du ønsker at bruge din ret til data-portabilitet, vil du modtage dine persondata fra os i et almindeligt anvendt format.

6.6. Du har ret til at klage til Datatilsynet

Dansk Hjemmeproduktion ApS (som dataansvarlig) er underlagt persondatalovgivningens (herunder EU’s persondataforordningen og national persondatalovgivning) bestemmelser om behandling af personlige oplysninger.

Oplever du en krænkelse af dit privatliv under brug af vores websted eller ved anden interaktion med Dansk Hjemmeproduktion ApS, kan du klage til Datatilsynet.

Datatilsynets kontaktoplysninger fremgår nedenfor:

Datatilsynet

Borgergade 28, 5.

1300 København K

Telefon: 33 19 32 00 Fax: 33 19 32 18

Mail: dt@datatilsynet.dk

www.datatilsynet.dk

7. VERSION

Denne privatlivspolitik er senest ændret den 18. maj 2018.

Se vores Instagram