Vi udvikler, producerer og markedsfører løsninger til fremstilling og konservering af fødevarer i lille skala - til brug i hjemmet, restauranter eller til undervisning.
Din kurv Luk
Henter din indkøbskurv...
  DKK fra at opnå fri fragt
Total 0,00 DKK
Salg til private, erhverv og institutioner
Ordrer sendes indenfor 1-2 hverdage
30 dages fuld returret
Vilkår, salgs- og leveringsbetingelser samt persondatapolitik

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Dansk Hjemmeproduktion ApS.
 

KUNDEPOLITIK

Hos Dansk Hjemmeproduktion ApS. kan du bestille via Internettet med ro i sjælen.

Din ordreafgivelse og køb ved Dansk Hjemmeproduktion ApS via Internettet er underlagt dansk Købelovgivning.

Du har som forbruger 14 dage til at meddele Dansk Hjemmeproduktion ApS at du fortryder købet og herefter 14 dage til at sende den retur. Du kan fortryde et et køb, selv om varen er blevet brugt. En vare er kun brugt hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen her i vores udstillingslokale. Hvis varen er brugt, laves der en konkret vurdering af hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En eventuel værdiforringelse vil du som forbruger ikke få tilbage. Det pågældende beløb refunderes. Levnedsmidler kan dog ikke returneres. Du betaler selv for returforsendelsesomkostningerne.

Ved manglende vedligeholdelse og overdreven brug bortfalder reklamationsretten.

Vi bruger kun de oplysninger, vi får fra dig, til at gøre det muligt for dig at handle hos Dansk Hjemmeproduktion ApS. og til at ekspedere dine ordrer.

BEMÆRK! Din data deles ikke med andre virksomheder, og vi hverken sælger eller låner dine oplysninger ud. De oplysninger, vi får fra dig, bliver udelukkende brugt til interne formål og til at holde dig informeret om nye produkter.

 

DOKUMENTATION OG VEJLEDNING

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Dansk Hjemmeproduktion ApS. Vi er naturligvis behjælpelige, hvis der er yderligere spørgsmål til de enkelte produkter.
 

BESTILLING

Klik på "indkøbskurven" ved de ønskede produkter og gå herefter til "Bestil", hvor du færdiggør din bestilling med navn/adresse.
 

ORDREBEKRÆFTELSE

Når vi har modtaget din ordre, får du straks besked om dit ordrenummer og det samlede ordrebeløb. Vi anbefaler, at du udskriver og gemmer denne bekræftelse.

Ved forsendelsen vedlægges en faktura, som skal fremvises ved eventuel ombytning, eller reklamation. Fakturaen er også dit bevis på Reklamationsretten - hvis uheldet skulle være ude.

 

LEVERING OG TRANSPORT

Levering af varer fra Dansk Hjemmeproduktion ApS sker med Postnord, GLS eller fragtmand. Forsendelsesomkostningerne afhænger af gældende posttakster eller fragtrater samt indpakningsomkostninger. Eventuelle tillæg for levering til ikke brofaste øer er ikke reflekteret i forsendelsesomkostningerne på hjemmesiden. Kontakt os eventuelt for oplysning om ø-tillæg inden bestilling.
Prisen for forsendelse kan ses løbende på hjemmesiden efterhånden som man fylder varer i kurven og vil fremgå af din ordrebekræftelse. Ordrer med en forsendelsesvægt på under 100 gram til levering på privatadresse sendes som Quickbrev med Postnord og ordrer med en forsendelsesvægt over 100 gram sendes som pakkepost efter eget valg på hjemmesiden ved bestilling medmindre andet er aftalt i forvejen. Hvis du føler dig usikker omkring forsendelsesomkostninger, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon eller e-mail.

Dansk Hjemmeproduktion ApS opkræver ikke ekspeditionsgebyr


OBS: Pakkeforsendelser: Bemærk at Postnord og GLS opkræver et gebyr i samme størrelsesorden som det oprindeligt kostede at sende en pakke, hvis pakken returneres på grund af ufuldstændig eller fejl i adressen, kunden nægter modtagelse, pakken ikke er hentet i postbutik/pakkeshop eller anden grund. Ved gensendelse af sådanne pakker skal kunden indbetale det relevante beløb for returnering og den nye forsendelsesomkostning inden pakken kan sendes igen.

Beskadigelse eller manko på forsendelse


Bemærk at Postnord og GLS i følge deres egne forretningsbetingelser kræver at reklamation af beskadigelse eller manko på forsendelser skal anmeldes til henholdsvis Postnord senest 10 hverdage og til GLS senest 5 hverdage efter levering på postadresse/afhentning i postbutik/pakkeshop for at de vil vurdere en eventuel erstatning.
Beskadigelse eller manko på forsendelser skal derfor anmeldes til Dansk Hjemmeproduktion ApS indenfor henholdsvis 10 hverdage for pakker sendt med Postnord og 4 hverdage for pakker sendt med GLS regnet fra modtagelsesdatoen. Hvis ikke dette sker frasiger De dem retten til en vurdering af eventuel erstatning.

 

LEVERINGSTID

Normalt indenfor 5 dage. Det er vores ambition altid at have alle varer på lager men hvis en vare er midlertidigt udsolgt, må dog påregnes lidt længere leveringstid, i sådanne tilfælde vil du blive kontaktet. Ved forsendelse med Postnord forudsætter rettidig levering, at Postnord overholder dag-til-dag levering af Quickbreve og pakker. Såfremt der opstår forsinkelser hos Postnord, vil dette tilsvarende forsinke leverancen. Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Postnord målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan tage op til 2 dage.

Dansk Hjemmeproduktion ApS kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Postnord, GLS eller de anvendte fragtfirmaer.

 

BETALING OG GEBYRER

Hos Dansk Hjemmeproduktion ApS kan du bestille dine varer online og betale sikkert via:
1) E-fakturering
Til institutioner, skoler o.lign. anvendes e-faktura til betaling efter modtagelse af varerne. Oplys venligst EAN-nr. og kontaktnavn ved bestillingen.

2) Bankoverførsel, forudbetaling:
Forudbetaling ved at overføre beløbet til Spar Nord Reg nr. 9050 Kontonr. 4573787620
IBAN DK9790504573787620
SWIFT SPNODK22
Husk her at opgive navn og ordrenr.
Intet gebyr.
Ordren vil først blive behandlet efter indbetaling på konto.

3) Dankort/Visa Dankort, VISA, VISA ELECTRON og MasterCard
Intet gebyr.


MOMS

Alle priser på Dansk Hjemmeproduktion Aps' danske, svenske og norske hjemmesider er inkl. 25 % dansk moms.
 

UDSTILLING, LAGER OG EVENTUEL AFHENTNING

Dansk Hjemmeproduktion ApS
Hygildvej 5 – Hygild - DK-7361 Ejstrupholm - Danmark

Åbent efter aftale. Det er muligt at lave aftale mellem 7.00 - 15.00 mandag til torsdag og mellem 7.00 og 12.00 om fredagen, exkl. helligdage. Se venligst kørselsvejledning under "Udstilling".

Du er velkommen til at afhente varer selv i stedet for at få dem tilsendt. I så fald kontakt os venligst på 6267 1447 eller info@hjemmeproduktion.dk for at aftale en tid der passer begge parter. Du bedes dog inden afhentning bestille via hjemmesiden, angive in notatfeltet at bestillingen afhentes og i så fald hvornår samt betale med dankort eller kreditkort for at lette udskrivning af kvittering og forberedelse af bestillingen. Ved bestilling på hjemmesiden vil der dog automatisk komme forsendelsesomkostninger på men ved betaling med dankort eller kreditkort justeres der til inden der delhæves det korrekte beløb på kortet idet der ikke hæves ved selve bestillingen. Dette sker manuelt ved forsendelse eller udlevering, ikke idet der bestilles via hjemmesiden. Afhentning udenfor tiderne angivet ovenfor kan arrangeres efter aftale.

OBS: Bemærk at frugttræer og bærplanter samt Champost-produkter ikke kan afhentes hos Dansk Hjemmeproduktion. De skal bestilles via hjemmesiden og sendes med kurerfirma.


GENERELLE FORBEHOLD

Der tages forbehold for trykfejl, fejl på billeder, udsolgte varer samt afgifts- og prisændringer.
 

REKLAMATIONSRET

Dansk Hjemmeproduktion ApS yder 2 års reklamationsret i henhold til Købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Dansk Hjemmeproduktion ApS inden for rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos Dansk Hjemmeproduktion ApS kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@hjemmeproduktion.dk.

 

ANSVARSBEGRÆNSNING

Et erstatningskrav overfor Dansk Hjemmeproduktion ApS kan ikke overstige fakturabeløbet for det solgte.
Dansk Hjemmeproduktion ApS hæfter ikke for driftstab eller avancetab som følge af forsinkelse af levering eller mangler ved det solgte.
Det er altid op til brugeren at sikre at produktet er velegnet til den påtænkte brug.
For produktansvar gælder de til enhver tid gældende regler i dansk ret.



SIKKERHED VED KØB

Ved betaling med dankort eller kreditkort videresender Dansk Hjemmeproduktion ApS's hjemmeside dig direkte til et særskilt modul for betalingsservices. De indtastede data vil ikke blive gemt eller opbevaret hos Dansk Hjemmeproduktion ApS. Webshopsystemet udbydes af Dandomain, der er er en godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.

Betaling med betalingskort sker i overensstemmelse med love og regler for onlinebetaling i Danmark. Når du har gennemført en onlinebetaling, vil du modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail. Den anbefaler vi, at du gemmer. Først ved afsendelse af varer, vil beløbet blive trukket på din konto.

Hvis en tredieperson misbruger dit betalingskort, hæfter du ikke selv for misbruget, medmindre du har overtrådt reglerne for brug af betalingskort.

God tur rundt i på vores hjemmeside og tak for din interesse i vores produkter.

Venlig hilsen

Dansk Hjemmeproduktion ApS
Palle Ledet Jensen   
Anita Svenningsen (Daglig leder)
CVR-nr. 31875692
Tlf : 62671447
e-mail: info@hjemmeproduktion.dk
www.hjemmeproduktion.dk


_______________________________________

Persondatapolitik - Dansk Hjemmeproduktion ApS
Idet vi behandler personoplysninger, har vi vedtaget og offentliggjort denne persondatapolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Persondatapolitikken er vedtaget for at opfylde oplysningspligten i databeskyttelsesforordningens artikel 13.

1. DATAANSVARLIG OG KONTAKTOPLYSNINGER

Dansk Hjemmeproduktion ApS er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med persondatalovgivningen.

Kontaktoplysninger til Dansk Hjemmeproduktion ApS :
Kontaktperson: Palle Ledet Jensen
Adresse: Hygildvej 5, Hygild, 7361 Ejstrupholm
E-mail: info@hjemmeproduktion.dk
Telefon: +45 6267 1447
CVR-nr.: 31875692

2. HVILKE DATA INDSAMLES, HERUNDER FORMÅLET MED INSAMLINGEN OG RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLING

Vi anvender data om dig for at gøre vores service bedre og sikre kvalitet i vores produkter og tjenester samt i vores kontakt med dig, herunder ved leveringen af bestilte varer.
Vi indsamler 1) tekniske data i form af cookies, hvis du giver dit samtykke hertil og 2) data om dig til brug for opfyldelse af vores kontrakt, såfremt du bestiller varer fra hjemmesiden.

Der indsamles kun almindelige personoplysninger.

2.1. Tekniske data, herunder cookies


Vores hjemmeside er baseret på forskellige teknologier med det formål at sikre brugervenlighed og sikkerhed. Disse teknologier kan automatisk opsamle data for at kunne tilbyde den bedst mulige løsning, enten direkte af os eller af en tredjepart (fx hjemmesideoperatør) på vegne af os. Analyse af klikstrøms data er eksempler herpå.

Alle besøg til en digital løsning medfører, at der sendes oplysninger fra din browser til en server. Det er via analyse af disse data, at vi optimerer de digitale løsninger. Data opsamles via tredjepart på vegne af os. Der kan opsamles data om din computer med henblik på systemadministration. Disse data er statistiske oplysninger om brugernes adfærd i de digitale løsninger. Eksempler på data der opsamles og eventuelt analyseres:

  • dato og tidspunkt for besøg
  • de sider, der besøges på hjemmesiden
  • IP-adressen på den besøgende
  • oplysninger om den anvendte browser og computer (type, version, operativsystem m.m.),
  • URL fra henvisningssted (siden, hvorfra den besøgende er kommet til vores løsning).
  • Webstatistik
Formålet med indsamlingen af dine data er følgende anvendelse:
  • Sikring af brugervenlighed og sikkerhed på hjemmesiden
  • Optimering af vores hjemmeside
  • Statistiske formål
Samtykket til indsamling af disse data er givet, såfremt du har klikket ”Accepter” til vores cookiepolitik. Valgte du i stedet at klikke ”Afvis”, er disse data ikke indsamlet, og dataene vil derfor ikke blive behandlet.

Retsgrundlaget for behandlingen er samtykke fra dig som registreret, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes.

2.2. Oplysninger du selv afgiver


 Vi behandler den data, som du aktivt har givet til os.

Oplysningerne kommer igennem din indtastning i vores webshop i forbindelse med bestilling af varer, samt ved din oprettelse af login til hjemmesiden.

Den  data, som du som kunde aktivt afgiver, er:
  • Kontaktoplysninger ved afgivelse af bestilling af varer, herunder faktureringsadresse, leveringsadresse, kontaktoplysninger.
  • Telefonnummer til brug for fremtidigt login på hjemmesiden
  • Oplysninger sendt på e-mail, herunder jobansøgninger.
Retsgrundlaget for behandlingen er, at behandlingen er nødvendig for at opfylde en kontrakt, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b.
Formålet med indsamlingen af dine data er følgende anvendelse:
  • Levering af bestilte varer
  • Kontakt til dig i forbindelse med eventuelle produktfejl ved bestilte varer og produkter
  • Kontrol og kontakt i forbindelse med returnering af varer
  • Kontrol og kontakt i forbindelse med reklamation over bestilte varer
  • Såfremt du har indsendt en jobansøgning, behandler vi denne med henblik på at vurdere muligheden for en eventuel ansættelse, samt kontakt til dig i forbindelse hermed.
Vi indsamler ikke data i forbindelse med betaling for varerne, da modtagelse af betaling varetages af særskilte betalingsservices. Betalingen varetages af eksterne tjenesteudbydere, som er særskilte dataansvarlige for denne behandling.

3. ANVENDELSE OG OPBEVARING AF INDSAMLEDE DATA

3.1. Opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Konkret kan oplyses følgende om opbevaringsperioder:
  • Oplysninger, du selv afgiver: For så vidt angår oplysninger om vores kunder beholder vi som udgangspunkt dine kontaktoplysninger og data om bestilte varer indtil 3 år seneste bestilling af varer og produkter hos os.
  • Såfremt du sender os en jobansøgning, vil vi som udgangspunkt slette den senest 6 måneder efter modtagelsen, medmindre vi vælger at gå videre med en ansættelsesproces og/eller indhenter dit samtykke til at gemme ansøgningen.
  • For så vidt angår tekniske data og cookies kan vi ikke konkret sige, hvor længe vi vil opbevare dine personoplysninger. Dog kan vi oplyse dig om, at vi lægger vægt på, hvor længe de indsamlede oplysninger er relevante for vores databehandlere. Dette varierer af hensyn til behovet for hyppig opdatering og tilpasning af hjemmesiden m.v., som varetages af vores databehandlere. Vi opbevarer ikke dine personoplysninger længere tid end nødvendigt for denne behandling.

3.2. Modtagere af oplysninger

Vi overlader udelukkende kunders oplysninger til tredjepart i overensstemmelse med, hvad der er anført i denne privatlivspolitik.
Vi kan videregive dine oplysninger, såfremt vi er forpligtet til at videregive eller dele data, for at overholde en retslig forpligtelse. Videregivelse kan også ske efter anvisning fra en domstol eller en anden myndighed, eller for at beskytte varemærker, rettigheder eller ejendom. Dette indebærer udveksling af oplysninger med andre virksomheder og organisationer med henblik på beskyttelse mod svindel.

Vi anvender tjenesteudbydere og databehandlere, der udfører arbejde på vores vegne. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse vil være kontraktligt forpligtet til at behandle alle data strengt fortroligt, og har dermed ikke tilladelse til at anvende data til andet end, hvad der er omfattet af den kontraktuelle forpligtelse overfor os, og vi kontrollerer at vores samarbejdspartnere overholder deres forpligtelser.

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Vores hjemmeside kan linke til andre hjemmesider, herunder videresende dig til betalingsmodul hos tredjemand i forbindelse med betaling af bestilte varer. Benytter du sådanne link, forlader du vores hjemmeside og er herefter undergivet andre betingelser og persondatapolitikker, som vi ikke er ansvarlige for.

4. UDDYBENDE OM BRUG AF COOKIES

Hjemmesiden www.hjemmeproduktion.dk anvender cookies, som gør det muligt at indsamle relevante oplysninger om sidens brugere til forbedring af siden og dennes indhold.

4.1. Hvad er cookies og hvorfor anvendes de?

Cookies er en tekstfil, som gemmes på din computer, smartphone eller lignende når du besøger et websted og har til formål at genkende den, huske dine indstillinger og udføre statistik. En cookie er en passiv fil og kan ikke indsamle oplysninger på din computer, sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies anvendes af stort set alle websites.
Ved indsamling af oplysninger om antallet af brugere samt trafikken på siden, åbner det muligheder for at få hjemmesiden til at fungere, lette brugen af den og optimere design.
Hvis vi placerer cookies, bliver du informeret om anvendelsen og formålet med at indsamle data via cookies. Før vi placerer cookies på dit udstyr, beder vi om dit samtykke. Nødvendige cookies til sikring af funktionalitet og indstillinger kan dog anvendes dog uden dit samtykke.

4.2. Slet eller slå cookies fra i browseren

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles disse oplysninger, har du til hver en tid mulighed for at slette dine cookies i den browser, hvori du har besøgt hjemmesiden. Vi gør opmærksom på, at hvis du har benyttet flere forskellige browsere til at besøge vores hjemmeside og flere enheder, er det nødvendigt at slette cookies i samtlige anvendte browsere. Alle browsere tillader, at du sletter dine cookies samlet eller enkeltvis. Hvordan du gør, afhænger af, hvilken browser du anvender.

Du kan også afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din anvendte browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender.
Du skal blot være opmærksom på, at hvis du afviser, sletter eller blokerer cookies vil du igen skulle afgive samtykke/afvise samtykke på besøgte hjemmesider. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

5. SIKKERHED

Vi beskytter dine persondata og har interne regler om informationssikkerhed.

Vi har vedtaget interne regler om informationssikkerhed, som indeholder instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine persondata mod at blive tilintetgjort, gå tabt eller blive ændret, mod uautoriseret offentliggørelse, og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem. Vi har vedtaget interne retningslinjer i forbindelse med et eventuelt databrud.
Vi har fastlagte procedurer for tildeling af adgangsrettigheder til de af vores medarbejdere, der behandler persondata og data, der afdækker oplysninger om personlige interesser og vaner. Vi kontrollerer deres faktiske adgang gennem logning og tilsyn. For at undgå datatab tager vi løbende back up af vores datasæt.

Databeskyttelsesrådgiver er Norden Advokatfirma, Erhvervsparken 1, 9700 Brønderslev, Danmark.


6. DINE RETTIGHEDER

6.1. Generelt

Hvis du ønsker at få adgang til dine data, få dem rettet eller slettet, eller gøre indsigelse mod vores databehandling, kan du kontakte Dansk Hjemmeproduktion ApS via konktaktoplysningerne ovenfor i punkt 1., Vi giver dig svar på din henvendelse så hurtigt som muligt og senest en måned efter, at vi har modtaget din henvendelse.

6.2. Du har ret til at få adgang til dine persondata

Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata, og hvem, der modtager data om dig, i det omfang vi overlader/videregiver data i Danmark og i udlandet.

Hvis du anmoder om det, kan vi give dig adgang til de data, vi behandler om dig. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst under punkt 1.

6.3. Du har ret til at få unøjagtige persondata rettet eller slettet.

Hvis du mener, at de persondata, vi behandler om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til os og oplyse os om, hvori unøjagtighederne består, og hvordan de kan rettes.

I nogle tilfælde vil vi have en forpligtelse til at slette dine persondata. Det gælder fx, hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage vedrørende brug af cookies. Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage ved at henvende dig til os. Brug kontaktoplysningerne ovenfor under punkt 1, hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage.

Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Vi vil herefter konkret vurdere, om en sletning er mulig henset til vores opfyldelse af den indgåede kontrakt imellem os. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.
Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

6.4. Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata.

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata. Du kan bruge kontaktoplysningerne øverst under punkt 1 til at sende en indsigelse. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af dine persondata.

6.5. Du har i visse tilfælde ret til at få dine data udleveret

Du har ret til at modtage de persondata, du har stillet til rådighed for os, og dem, vi har indhentet om dig hos andre aktører på baggrund af dit samtykke. Hvis vi behandler data om dig som led i en kontrakt, hvor du er part, kan du også få tilsendt dine data. Du har også ret til at overføre disse persondata til en anden tjenesteudbyder.

Hvis du ønsker at bruge din ret til dataportabilitet, vil du modtage dine persondata fra os i et almindeligt anvendt format.

6.6. Du har ret til at klage til Datatilsynet
Dansk Hjemmeproduktion ApS (som dataansvarlig) er underlagt persondatalovgivningens bestemmelser om behandling af personlige oplysninger.
Oplever du en krænkelse af dit privatliv under brug af vores websted eller ved anden interaktion med Dansk Hjemmeproduktion ApS, kan du klage til Datatilsynet.

Datatilsynets kontaktoplysninger:
Datatilsynet
Carl Jacobsens Vej 35
 2500 Valby
Telefon: 
33 19 32 00 

Mail: dt@datatilsynet.dk

Du kan også læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på:
www.datatilsynet.dk

7. VERSION

Denne privatlivspolitik er senest ændret den 25. maj 2020.

Dansk Hjemmeproduktion ApS’ cookiepolitik – opdateret juni 2020

En cookie er en lille datafil, som indsamler dine digitale fodspor, når du færdes online. Cookies bliver gemt på din computer, tablet eller smartphone, når du besøger en hjemmeside og giver dit samtykke til indsamlingen. Cookies kan indsamle information om, hvilke sider, du besøger, hvor lang tid du bruger på hjemmesiden og hvor du klikker, samt oplysninger om din IP-adresse.

Dansk Hjemmeproduktion ApS indsamler cookies med følgende formål:

Statistikcookies: Dansk Hjemmeproduktion ApS vil gerne registrere og opbevare oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside og om, hvordan du færdes på de forskellige dele af vores hjemmeside. Indsamlingen sker til analyseformål for at forstå, hvordan forskellige personer bruger vores hjemmeside og for derved at kunne udvikle og forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden. De indsamlede cookies bliver brugt til at optimere design og brugervenlighed.

Typer af personoplysninger, der påtænkes behandlet, og hvem, som behandler personoplysningerne:

Dansk Hjemmeproduktion ApS indsamler statistikcookies, der hjælper os med at forstå, hvordan de besøgende på hjemmesiden interagerer ved at indsamle og rapportere oplysningerne. Indsamlingen sker anonymt, og Dansk Hjemmeproduktion ApS indsamler ikke oplysninger om dit personlige brug af hjemmesiden på en måde, hvor din adfærd kan føres tilbage til dig. De indsamlede cookies udbydes af Dansk Hjemmeproduktion ApS’ web-udbyder DanDomain A/S som databehandler. De indsamlede cookies overlades ikke til andre.

Dine cookies bliver ikke anvendt til markedsføringsformål eller overladt til andre tredjeparter.

Oversigt over indsamlede cookies:

Sletning og tilbagekaldelse af samtykke:

Du kan slette cookies, såfremt du ikke længere vil have dem lagret på din computer, tablet, mobiltelefon eller anden tilsvarende enhed. For yderligere vejledning henvises til din anvendte browsers guide til sletning af cookies:

Det samtykke, som du eventuelt afgiver til placering af cookies, når du besøger Dansk Hjemmeproduktion ApS’ hjemmeside, kan til enhver tid tilbagekaldes. Der henvises i den forbindelse til vores persondatapolitik, hvor kontaktoplysningerne fremgår her.

Få mere at vide om, hvordan Dansk Hjemmeproduktion ApS behandler persondata i vores persondatapolitik.

Se vores Instagram